Rezultati četrtega dela fotografskega natečaja

Znani so rezultati četrtega dela fotografskega natečaja.
Četrta tema je imela naslov Prišla je pomlad…. Dobili smo 38 fotografij (25 v kategoriji fotografij narejenih s fotoaparatom in 13 v kategoriji fotografij narejenih z mobilnim telefonom). Fotografije je poslalo 7 učencev naše šole. V četrtem delu fotografskega natečaja so sodelovale naslednje učenke in učenec: Hana Kamplet Lešnik (3. B), Larisa Mihailović (5. A), Lucija Markovič (6. B), Jure Antolinc (6. B), Neja Flogie (7. B), Alja Krajnc (7. B) in Ana Marie Podgoršek (9. A).
Komisija, v sestavi Jasne Antolinc, Mojce Kirbiš in Andreje Cvetko, je vse fotografije temeljito pregledala ter določila zmagovalca v obeh kategorijah.
V kategoriji fotografij narejenih s fotoaparatom je komisija v ožji izbor izbrala štiri fotografije in sicer fotografije z naslovom Ljubezen, Pomladna sliva, Važna gospa in Iskanje neznanega, učenk Alje Krajnc, Hane Kamplet Lešnik ter učenca Jureta Antolinca. Ker so vse zgoraj naštete fotografije dobre je komisija po temeljitem razmisleku določila le zmagovalno fotografijo, vse ostale tri pa so zasedle drugo mesto.
Zmagovalka fotografij narejenih s fotoaparatom je fotografija z naslovom Ljubezen, avtorice Alje Krajnc, učenke sedmega razreda.

ljubezen
V kategoriji fotografij narejenih z mobilnim telefonom je komisija po prav tako temeljitem premisleku določila le zmagovalno fotografijo.
Zmagovalna fotografija v kategoriji fotografij narejenih z mobilnim telefonom je fotografija z naslovom Marjetice, trava in marjetice. Avtorica je Neja Flogie, učenka sedmega razreda.

marjetice,trava in marjetice
Avtorjem zmagovalnih fotografij ter vsem sodelujočim iskreno čestitamo.
Fotografije, ki so se uvrstile v ožji izbor bodo objavljene na TV v avli šole. Prav tako si lahko vse sodelujoče fotografije ogledate na spletni strani šole.
Vse nagrajene fotografije bodo razstavljene na šoli ob zaključku celoletnega fotografskega natečaja.